9/27/2011

tuńczykowo fasolowo

Bardzo prosta & sycąca.

Dla wtajemniczonych - czekajcie na kolejnego kolacyjnego smsa :)

Składniki:
  • puszka fasoli czerwonej
  • pietruszka
  • 3 duże pomidory
  • 2 puszki tuńczyka (im większe kawałki, tym lepiej)
  • 2 ogórki
  • Sos: oliwa, pól cytryny, świeżo zmielony pieprz, 2 wyciśnięte ząbki czosnku
Przygotowanie:
  • Fasolę i tuńczyka odsączamy, fasolę płuczemy pod bieżącą wodą.
  • Dodajemy pokrojonego ogórka, pomidory i pietruszkę.
  • Przygotowujmy sos: mieszamy wszystkie składniki, mieszamy z pozostałymi składnikami.
  • Pozostawiamy na chwilkę :)
Smacznego!

Brak komentarzy :

Prześlij komentarz

Dziękujemy za komentarz.