6/21/2012

sok marchewkowy na opaleniznę

Marchewki pomogą naszej skórze utrwalić i podkreślić wiosenną opaleniznę - na przykład w postaci soku.

W tle czereśnie ;)
Składniki: 
- pół kg marchewek
- sok z cytryny
- ewentualnie również inne owoce i warzywa: banany, jabłka lub na przykład selery

Przygotowanie:
  1. Marchewki dokładnie czyścimy i obieramy.
  2. Wrzucamy do sokowirówki.
  3. W zależności od fantazji smakowej doprawiamy sokiem z cytryny.

3 komentarze :

  1. Anonimowy21/6/12 17:26

    dobre jest też z cukrem - szczególnie, jak nie ma owoców

    OdpowiedzUsuń
  2. Anonimowy21/6/12 23:18

    Z cukrem????

    Wystarczy wybrać słodkie marchewki i nie trzeba dodawać białej śmierci.

    OdpowiedzUsuń
  3. Anonimowy22/6/12 12:14

    skąd wiadomo, że kupowane marchewki są słodkie?

    OdpowiedzUsuń

Dziękujemy za komentarz.