7/01/2012

małże, krewetki i przegrzebki by Mamma Marietta


Ale dzisiaj włoska pogoda, nieprawdaż? ;) Andreo z Mamma Marietta (naszej ulubionej włoskiej restauracji) poleca na wieczór małże, krewetki i przegrzebki :)

Mamma Marietta
  • mussels
  • scallops
  • scampi
  • garlic
  • cherry tomatoes
  • white wine
  • olive oil
  • salt
  • fresh parsley
  • pepper
  1. i put some extravirgin olive oil with a chopped garlic.
  2. when the oil start be hot put the mussels and start to stire.
  3. after few seconds put in the pan cherry tomatoes and continue stir at this point put in the pan a glass of good white wine,
  4. when the wine evaporate cover the pan and continue stire with delicate flame.. 
  5. put water to boiling point for the pasta..
  6. when ready put the pasta into the water and cook till is" Al dente". 
  7. in a other pan put some extravergin olive oil some chop garlic..
  8. when is hot put in the pan scallops and scampi togheter and.start to stire each sides..
  9. when you have nice colors on the sides(not balck put in the same pan with the other musshels and after few seconds put the pasta in the same pan..
  10. put the salt, fresh parsley and a bit of fresh pepper..serve in a deep dish.

Buon Appetito

Mamma Marietta mieści się przy ul. Wołoskiej 74, przystanek Szpital MSWiA. Rekomendowane wcześniejsze zamówienie stolika: 22 880 00 71.

1 komentarz :

  1. Anonimowy3/7/12 19:13

    gdzie można kupić przegrzybki?

    OdpowiedzUsuń

Dziękujemy za komentarz.