1/11/2014

włoska pasta fasolowa z octem balsamicznym

Pasta jest w sam raz do surowych warzyw. Zamiast niezdrowych chipsów - szczerze ją polecam.
Dodatkowo smak warzyw można urozmaicić przygotowując również sos jogurtowo-sezamowy.


włoska pasta fasolowa - głodzik.pl


Składniki:
puszka fasoli
2 łyżki oliwy/oleju
1,5 łyżki octu balsamicznego (lub 2 łyżki kremu balsamicznego)

Przygotowanie:
Do przepłukanej wodą fasoli dodać oliwę/olej, zblenderować. Dodać ocet/krem balsamiczny, ewentualnie popieprzyć.


4 komentarze :

  1. Nigdy nie dodawałam octu balsamicznego do past z fasoli, przy najbliższej okazji muszę naprawić ten błąd:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Polecam! Szczególnie z kremem.

    OdpowiedzUsuń
  3. Anonimowy25/1/14 11:21

    Super focia!

    OdpowiedzUsuń

Dziękujemy za komentarz.