1/15/2017

Zderzenie kolorów

POŁĄCZENIE KILKU SKŁADNIKÓW GWARANTUJE EKSPLOZJĘ KOLORÓW I SMAKÓW.


Eksplozja kolorów



Maria, która mieszka w Grecji zawsze stara się mnie przekonać, że nieważne co zamierzam zjeść, ważne żeby danie zawierało wiele kolorów. Z jednej strony chodzi o to aby dieta była zróżnicowana, ale z drugiej o wizualną przyjemność z jedzenia. Kolorowy makaron, czerwona fasola, żółty ser, zielony koperek oraz biały czosnek- oto kilka produktów, które nastroją pozytywnie dzisiejsze danie.


Sałatka Marii przed dodaniem majonezu i przypraw.
SKŁADNIKI:  

  • opakowanie kolorowego makaronu
  • puszka czerwonej fasoli
  • kilka plasterków pokrojonego w kostkę sera żółtego
  • pokrojony zielony koperek
  • kilka ząbków czosnku
  • trzy łyżki majonezu
  • sól & pieprz



PRZYGOTOWANIE:

Wymieszaj wszystkie składniki, tuż przed podaniem dodaj majonez oraz sól & pieprz.

A MOŻE:



Brak komentarzy :

Prześlij komentarz

Dziękujemy za komentarz.